Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ APPROBATION ?? ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ LERNENDE !!!

 Ασφαλώς και ακούτε από συναδέλφους σας ιατρούς που τόλμησαν και βρίσκονται στην Γερμανία, ότι η επιτυχία στις εξετάσεις για την Approbation ΔΕΝ είναι πλέον δεδομένη, όπως πριν μία δεκαετία, όπου μπορούσε κανείς και με μέτριες γνώσεις Γερμανικών να την αποκτήσει, μιας και το Γερμανικό Σύστημα Υγείας είχε απόλυτη ανάγκη από ιατρικό προσωπικό.

Η οικονομική κρίση όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και άλλων ευρωπαϊκών χωρών του Νότου, καθώς και οι άσχημες συνθήκες στις υπό ένταξη χώρες οδήγησαν χιλιάδες ιατρών στην Γερμανία, που δυστυχώς περιορίζονται σε κακοπληρωμένες Hospitation με την ελπίδα ότι θα εγκλιματιστούν και θα μάθουν καλύτερα την γλώσσα, για να διαπιστώσουν με τις επάλληλες αποτυχίες τους στις εξετάσεις για την Approbation ότι αυτό αποτελεί φενάκη.

Η προετοιμάσία και οι βάσεις για επιτυχία στις εξετάσεις της Approbation ΔΕΝ τίθενται τους τελευταίους μήνες στην Γερμανία, αλλά μήνες πριν με την επιλογή των κατάλληλων προπαιδευτών, των κατάλληλων Καθηγητριών και Καθηγητών που θα σε διδάξουν ΣΩΣΤΑ Γερμανικά.

Το να προσπαθεί κανείς μέσα από τα βιβλία που κυκλοφορούν και τις έτοιμες ερωτήσεις τους κατά την λήψη του Anamnese , ή με τα Tips τους στο Aufklaerung  να πείσει τον Oberarzt στο τελευταίο μέρος της εξέτασης ότι κατέχει την γλώσσα καταλήγει σε παταγώδη ΑΠΟΤΥΧΙΑ, μιας και το ζητούμενο ΔΕΝ είναι ΜΟΝΟ η άριστη γνώση της ιατρικής ορολογίας ΑΛΛΑ πρωτίστως η επικοινωνιακή σας ικανότητα ΑΚΟΜΗ και σε καθημερινό επίπεδο, κάτι που συστηματικά ελέγχουν πλέον ΟΛΟΙ οι Ιατρικοί Σύλλογοι, πέρα από το να γνωρίζετε καλά και τους λατινικούς ιατρικούς όρους.

Κοντολογίς η επιτυχία στις εξετάσεις της Approbation ξεκινά από τα ΠΡΩΤΑ μαθήματα Γερμανικών εκεί που τίθενται οι βάσεις.

Το να προσπαθεί κανείς στην Γερμανία παρακολουθώντας τα μαθήματα για την Approbation που συχνά διδάσκονται αποό fachfremdes Personal, όταν οι βάσεις του εναι σαθρές, απλά ΔΕΝ είναι αρκετό !

Για τον λόγο αυτό και οι LernenDe ΔΕΝ δεχόμαστε πλέον ιατρούς που έχουν παρακολουθήσει αλλού Γερμανικά. 

Πολλοί μας λένε. Μα έχω αποκτήσει το Β2 ! Του TELC !!!! Και είμαι στην Γερμανία σε Hospitation οκτώ μήνες ! Και όταν ξεκινάμε τα μαθήματα πρέπει να έρθουμε να εξηγούμε ΒΑΣΙΚΟΥΣ γραμματικούς κανόνες που ΚΑΝΕΙΣ δεν τους είχε διδάξει και η έλλειψη των οποίων καθιστά ΑΔΥΝΑΤΟ να μιλήσουν ΣΩΣΤΑ Γερμανικά ώστε να αποκτήσουν τηνApprobation !

Χρόνια τώρα διαπιστώσαμε ότι το να θέσεις έναν ακόμη όροφο ή να βελτιώσεις τα εξωτερικά στοιχεία ενός οικοδομήματος που ΔΕΝ έχει συμπαγείς βάσεις είναι ΧΑΣΙΜΟ του χρόνου μας ΚΑΙ των χρημάτων σας !

Αν βλέπαμε το λειτούργημα μας με οικονομικούς όρους δεν θα διστάζαμε - όπως κάνουν οι περισσότεροι συνάδελφοι - να εκμεταλλευτούμε την ανάγκη σας και να σας κάνουμε ώρες και ώρες μάθημα.

Αυτό όμως ΔΕΝ ισχύει στους LERNENDE που 35 χρόνια τώρα οδηγούν σε ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΩΡΕΣ μαθήματος τους ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ μαθητές τους στην απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut.

Για τα προγράμματα σπουδών μας με τα οποία ακόμη και μέσα σε 80 το ΠΟΛΥ ώρες και σε 2.5 έως σε 4 ΤΟ ΠΟΛΥ μήνες αποκτάει ένας ΑΡΧΑΡΙΟΣ το Zertifikat Β2 του Goethe Institut ( κι όχι τα χαμηλής αξίας "διπλώματα" Β2 που απαντώνται στην Γερμανία ) μπορείτε να διαβάσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο

ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 

Εμείς εδώ απευθυνόμαστε στους τελειόφοιτους φοιτητές  Ιατρικής και στους Ιατρούς που ΔΕΝ έχουν ξανακάνει μάθημα Γερμανικών και επιθυμούν να εργαστούν στην Γερμανία αποκτώντας ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ την Approbation

Για αυτούς μπορούμε να προσφέρουμε 1-1 ιδιαίτερα μαθήματα μέσω Skype που ακολουθούν την δομή των μαθημάτων μας για την απόκτηση των πτυχίων του Goethe Institut με την ΔΙΑΦΟΡΑ ότι από το ΠΡΩΤΟ μάθημα, από την πρώτη ώρα μαθήματος ΜΑΖΙ με τα βασικά στοιχεία της Γραμματικής και του Συντακτικού , ο ιατρός διδάσκεται με ΕΥΛΗΠΤΟ και ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ για το επίπεδο του τρόπο ΚΑΙ το εξειδικευμένο λεξιλόγιο που θα χρειαστεί λίγους μήνες αργότερα στις εξετάσεις της Approbation !!

Έτσι ολοκληρώνοντας τον προβλεπόμενο χρόνο σπουδών του κοντά μας είναι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΤΟΙΜΟΣ να δώσει τις εξετάσεις αυτές μιας και μέσα από συνεχείς δοκιμασίες προσομοίωσης των πραγματικών εξετάσεων της Approbation που επικαιροποιούνται ΣΥΝΕΧΩΣ - μιας και σχεδόν κάθε μήνα έχουμε τουλάχιστον δυο σπουδαστές μας να δίνουν σε κάποιο Κρατίδιο εξετάσεις -  ο σπουδαστής μας είναι ΑΡΙΣΤΑ προετοιμασμένος ώστε να τις περάσει ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία έχετε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lernendegr@yahoo.gr