Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΣΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΚΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ZERTIFIKAT B2 ΤΟΥ GOETHE INSTITUT


Θες να μάθεις Γερμανικά γρήγορα , σωστα και οικονομικά.


Ψαχνεις πόσο χρονο και πόσα χρήματα θα πάρει να αποκτήσεις το Zertifikat Β2 του Goethe Institut. Ψάχνεις στο διαδίκτυο για ταχύρυθμα φροντιστηριακά τμήματα αλλά και για ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων δια ζώσης είτε και μέσω Skype.

Και βρίσκεις πολλές επιλογές.

Το Goethe Institut με 7 επίπεδα σπουδων Α1-Α2-Β1.1-Β1.2-Β2.1-Β2.2-Β2.3 συνολικής διάρκειας 105 εβδομάδων ( 15 εβδομάδες το καθένα ) , 630 ωρών ( 90 ώρες το καθένα ) και κόστους 4900 ευρώ ( 700 ευρώ το καθένα )

Τα σοβαρά εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικών. Σε ένα οκτάμηνο το Α1-Α2-Β1 με κόστος 1300-1800 ευρώ σε πολυμελές φροντιστηριακό ( ας πούμε 1600 μέσο όρο ) και άλλο ένα οκτάμηνο το Β2 με λίγο λιγότερο κόστος κατα μέσο όρο 1400 ευρώ. Σύνολο ... δύο ακαδημαϊκά έτη και 3000 ευρώ.

Τα “οικονομικά” Φροντιστήρια που μαζί με τα Αγγλικα, Γαλλικά, Ιταλικά,Ισπανικά κ.λπ κάνουν και Γερμανικά. Χρόνος ίδιος, συνολικό κόστος από μηδεν στο Β2 γύρω στα 2000 ευρώ.

Τις και τους συναδέλφους , Φιλολόγους, επαρκειούχους ή απλούς γνώστες Γερμανικών που με κόστος από 7 έως 13 ευρώ ( σπάνια πλέον βρίσκεις πλέον μαθήματα με 15 ή 20 ευρώ ) αναλαμβάνουν σε ιδιαίτερα μαθήματα να σε οδηγήσουν στο Β2 σε ενάμιση περίπου χρόνο.

Τέλος βρίσκεις και την ομάδα των ανεξάρτητων Φιλολόγων Γερμανικής , τους LernenDe που σε διάστημα από 4 έως το πολύ 10 μήνες, και με συνολικό κόστος ΤΟ ΠΟΛΥ 3500 ευρώ σε απόλυτα ιδαίτερο μάθημα με τα "εξωπραγματικά", "παράλογα" δίδακτρα των 25 και 35  ευρώ την ώρα σου ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ το ίδιο.

Και προφανώς ξεκινάς τις συγκρίσεις.

Σε πολυμελή τμήματα έχεις να επιλέξεις είτε το Goethe Institut ( 24 μήνες - - κοστος 4900 ευρώ ) , τα σοβαρα, εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικών ( 16 μήνες - περιπου 3000 ευρώ ) ή τα οικονομικά Φροντιστήρια ( 16 μήνες – περίπου 2000 ευρώ )

Στα ιδιαίτερα μαθήματα έχεις να επιλέξεις είτε τους “ακριβούς” LernenDe ( κόστος 25-35 ευρω την ώρα και το Β2 σε 4 έως 10 μηνες ) , είτε τα “οικονομικα” ιδιαίτερα ( κόστος 7 – 13 ευρώ και το Β2 το λιγότερι σε 18 μήνες )

Αν επιθυμείς φροντιστηριακά τμήματα θα σε αφήσουμε ανεπηρέαστα να επιλέξεις όποιο εσύ κρίνεις καλύτερο.

Αν όμως αμφιταλαντεύεσαι αν θα ήταν σωστό να επιλέξεις το “ακριβό” μάθημα των 25 - 35 ευρώ των LernenDe , έναντι του “οικονομικού” μαθήματος των 7 - 13 ευρώ των συναδέλφων ας μας επιτρέψεις να σε βοηθήσουμε.

Οι LernenDe από την πρώτη στιγμη ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ για τον ΜΑΞΙΜΟΥΜ αριθμό ωρών διδασκαλίας.

Δηλαδή αν επιλέξεις το πρόγραμμα των 100 ωρών σε 4-6 μήνες με την “παραλογη” τιμή των 35 ευρώ την ώρα, θα σου ΕΓΓΥΗΘΟΥΝ ότι το ΠΟΛΥ σε 100 ώρες ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ θα αποκτήσεις το Zertifikat B2 του Goethe Institut

Αν ρωτήσεις άλλους συναδέλφους – ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΝΑ ΡΩΤΟΥΝ ΕΠΙΜΟΝΑ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΟ Β2 - θα σου πουν ότι ο μέσος χρόνος κτήσης είναι περίπου ενάμιση με δύο χρόνια με δύο δίωρα την εβδομάδα. Και αυτό θα σου πουν εξαρτάται από το πόσο μελετάς, αν “παιρνεις” την γλώσσα κλπ κλπ

Ας κάνουμε την σύγκριση

Ας πάρουμε την πιο ακριβή εκδοχή τα 35 ευρώ των LernenDe με τα 13 ευρώ των συναδέλφων.

6 μήνες – 24 εβδομάδες - 100 ώρες με 35 ευρώ . Σύνολο 3500 ευρώ ΤΟ ΠΟΛΥ με τα “ακριβά” ιδιαίτερα των LernenDe

18 μήνες - 72 εβδομάδες – 288 ώρες με 13 ευρώ . Σύνολο 3744 ευρώ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ με τα “οικονομικά” ιδιαίτερα των συναδέλφων.

Δηλαδή τα “οικονομικά” ιδιαίτερα των 13 ευρώ καταλήγουν να είναι 250 ευρώ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ από τα “πανάκριβα” 35 ευρώ των LernenDe

Και εμείς οι LernenDe λέμε συνέχεια τον όρο " ΤΟ ΠΟΛΥ " επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των σπουδαστών μας ολοκληρώνει κατα μέσο όρος στις 80 αντι στις 100 ώρες τον κυκλο των μαθημάτων από το ΜΗΔΕΝ μέχρι την απόκτηση του Zertifikat Β2 του Goethe Insitut.

Δηλαδή μιλάμε για ένα μέσο κόστος 2800 ευρώ, δηλαδή το "πανάκριβο" ιδιαίτερο των 35 ευρώ καταλήγει να είναι πιο οικονομικό από τα δίδακτρα σε ένα υπερδεκαμελές τμήμα στο πλέον “οικονομικό” απο τα σοβαρά, εξειδικευμένα  Φροντιστήρια Γερμανικών.

Και το πιο σημαντικό ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στο ένα τρίτο του χρόνου που θα θέλατε σε ένα Φροντιστήρια !

Και μέχρι τώρα ΔΕΝ έχουμε μιλήσει για την ποιότητα μας.

Μία ποιότητα που αποδεικνύεται από τα ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ μας στις εξετάσεις με το 70% των επιτυχόντων μας να έχουν βαθμούς ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ και ΑΡΙΣΤΑ

Επομένως ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ αποδεικνύεται ότι και στην πλέον “ακριβή” μας εκδοχή των 35 ευρώ την ώρα είμαστε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΟΙ απο τα δίδακτρα των 13 ευρώ που βρίσκεται στον ανταγωνισμό και ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ακόμη και με τα πολυμελή τμήματα των Φροντιστηρίων

ΧΩΡΙΣ να έχουμε ακόμη αναφερθεί και στην πιο οικονομική μας εκδοχή δηλαδή στο εντατικό μας πρόγραμμα των 140 ΤΟ ΠΟΛΥ ωρών με τα 25 ευρώ την ώρα.

Στο σύνολο της ( δηλαδή 140 ώρες επι 25 ευρώ ) κοστίζει 3500 ευρώ , όσο δηλαδή και το υπερεντατικό μας πρόγραμμα των 100 ΤΟ ΠΟΛΥ ωρών με τα 35 ευρώ την ώρα.

Σε αυτό όμως το πρόγραμμα των 140 ΤΟ ΠΟΛΥ ωρών με 25 ευρώ την ώρα , έχουμε ΠΟΛΛΟΥΣ επιμελείς σπουδαστες που στις ίδιες ώρες με το υπερεντατικό πρόγραμμα δηλαδή σε 80 περίπου ώρες έχουν φτάσει στο Β2

Και αυτό επειδή ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ οι Εκπαιδευτικοί μας, οι απόλυτα εξειδικευμένοι στα ταχυρυθμα , εντατικα μαθήματα Γερμανικής ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ.

Οταν διακρίνουν την ικανότητα, την συνέπεια και τον ζήλο από τους σπουδαστές τους , τότε τους “τρέχουν” όσο αυτοί αντέχουν !!

Σας το ξαναλέμε και παρακαλούμε να το σημειώσετε ..... σε 80 ώρες επί 25 ευρώ

Δηλαδή με ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 2000 ευρώ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ μάθημα και σε 6 με 8 μήνες ( όσο θα ήθελαν αλλού για το Β1 ) αποκτούν μαζί μας το Zertifikat B2 !!!

Δηλαδή πιο φτηνα και απο τα πολυμελή τμήματα των πλέον “οικονομικών ” Φροντιστηρίων !!

Για να πειστούν και οι πλέον δύσπιστοι – με στοιχειώδη γνώση Γερμανικών από άλλα ιδιαίτερα ή Φροντιστήρια - για την ποιότητα μας , προσφέρουμε το πρώτο μας ΔΙΩΡΟ μάθημα του υπερεντατικού κύκλου αντί των 70 στα 50 ευρώ

Ετσι θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι ότι σε ένα δίωρο μάθημα με τις καθηγήτριες και τους καθηγητές των LernenDe θα πάρετε τόση ύλη όση δεν θα πάιρνατε ούτε σε οκτώ ώρες με άλλο ιδιαίτερο μάθημα, και το πιο σημαντικό θα έχετε ξεκαθαρίσει πράγματα που σας είχαν φανεί δύσκολα και δυσεξήγητα

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας 
                        lernendegr@yahoo.gr