Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΓΛΩΣΣΙΚΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ



Γιατρέ μου, το ακούτε και μόνο σας !!
Απο τους φίλους σας, τους πρωην συμφοιτητές σας, τους συναδέλφους σας που έχουν ξεκινήσει ιατρικη ειδικοτητα στην Γερμανια, στην Αυστρια η στην Ελβετια !!
Τα πράγματα αλλάζουν άρδην !!!!
Ανεπιστρεπτί περασε ο καιρος που για να ξεκινησεις ιατρικη ειδικοτητα στην Γερμανια αρκουσε το Zertifikat B1 του Goethe Institut, η εποχή που όχι μόνο Ακαδημαϊκά αλλά και Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία χρηματοδοτούσαν στους ειδικευόμενους την εκμάθηση της Γερμανικης Γλωσσας στην Γερμανια, προκειμενου αφενος μεν να αποκτήσετε το Zertifikat B2 Goethe Institut που ήταν - και ακόμη είναι στα περισσότερα κρατίδια - μια απο τις αναγκαίες προυποθεσεις για την εκδοση Approbation, αφετέρου δε για να είστε γλωσσικά επαρκείς στην ιατρική, νοσοκομειακή καθημερινότητα  !!!
Αν σήμερα το 2014  λάβετε Zusage από Γερμανικό Νοσοκομείο στο κρατιδιο Hessen δηλαδη σε πόλεις όπως Frankfurt am Main, Wiesbaden, Kassel u.a τότε θα πρέπει να προσκομίσετε το Zertifikat C1 !!!!! Goethe Institut για την έκδοση Approbation !!
Βέβαια για όποιον έχει την σωστή καθοδήγηση από ανθρώπους που γνωρίζουν τα πάντα για την εκδοση Approbation και το πως κανεις μπορεί εύκολα και γρήγορα να ξεκινήσει ιατρικη ειδικοτητα στην Γερμανια, υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές λύσεις, με λιγότερο κόπο, αλλά το γεγονός παραμένει ότι τα πράγματα αλλάζουν άρδην και πλέον το "παιγνίδι" δεν παίζεται στην ιατρική σας επάρκεια ! 
Εξάλλου οι Γερμανοί δεν είναι αβέλτεροι !!! Γνωρίζουν ότι οι πτυχιούχοι των Ιατρικών Σχολών των Ελληνικών Πανεπιστημίων είναι από τους πλέον καταρτισμένους ( σε θεωρητικό τουλάχιστον επίπεδο ... ας αφήσουμε τις Κλινικές μας...) Ευρωπαίους ιατρούς και για αυτό εξάλλου και τους προκρίνουν έναντι Ρουμάνων, Τσέχων, Πολωνών και νοτιοευρωπαίων που κατακλύζουν την Γερμανική αγορά !!
Το "παιγνίδι" παίζεται μόνο στην Γλώσσα !!
Αυτός που στις συνεντεύξεις και στην Hospitation αποδεικνύει έμπρακτα ότι μπορεί να συνεννοηθεί με συναδέλφους, Oberarzt και Chefarzt , αυτός έχει εξασφαλίσει μια θέση ιατρικης ειδικοτητας στην Γερμανια !!
Η επιλογή του κατάλληλου Δασκάλου, που να εχει την γνωση και την μεταδοτικότητα, και πρωτίστως την εμπειρία στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο είναι ο αποφασιστικός παράγοντας !!
Κάντε τον κόπο να διαβασετε παλαιότερες αναρτήσεις αυτού του ιστολογίου, και του κεντρικού μας ιστολογίου  ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για να διαβάσετε επώνυμες περιπτώσεις συναδέλφων σας, και μάλιστα πρόσφατες, που μας εμπιστεύτηκαν και σε χρόνο ρεκόρ ( το πολύ 12 μήνες , το πολύ με δύο δίωρα την εβδομάδα , ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ απέκτησαν το Zertifikat C1 του Goethe Institut !! )
Αναλογιστείτε το !!
Από το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ , παντελώς αρχάριοι και το πολύ σε 52 εβδομάδες  ( από τις οποίες το πολύ στις 40 να έκαναν μάθημα ) και ΑΥΣΤΗΡΑ δύο δίωρα την εβδομάδα κάλυψαν τα επίπεδα Α1 - Α2 - Β1- Β2 και C1 και απέκτησαν με ΑΡΙΣΤΑ ή ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ το Zertifikat C1 του Goethe Institut !!
Τα καλύτερα, εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικών του Κέντρου θα σας πούν ότι για να φθάσετε από το μηδεν στο Zertifikat Β2 του Goethe Institut σε ταχυρυθμα εντατικα μαθηματα Γερμανικων, θα χρειαστειτε το λιγότερο 15 μήνες !!
Δηλαδή ξεκινώντας για παράδειγμα τον Οκτώβριο του 2013, με έξι ώρες την εβδομάδα και με εντατικα ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων και το καλοκαιρι του 2014 , θα μπορεσετε τον Ιανουάριο του 2015 να επιχειρήσετε για το Zertifikat B2 του Goethe Institut
Μόνο οι LernenDe με την εικοσιπενταετή τους εμπειρια στην διδασκαλία της γερμανικης γλωσσας για ενηλικες, οι πρωτοποροι στα ταχυρυθμα εντατικα μαθηματα Γερμανικων μπορουν να σας ΕΓΓΥΗΘΟΥΝ οτι σε 100 το πολύ ωρες ( που επιμεριζονται από τέσσερεις έως οκτώ μηνες ) αποκτάτε το Zertifikat B2 του Goethe Institut και το πολύ σε 12 μήνες με δύο δίωρα την εβδομάδα ( και είπαμε όχι συνέχεια..) αποκτάτε ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ το Zertifikat C1 του Goethe Institut !!
Και σε εμάς αυτά δεν αποτελουν κενά λόγια και κουφιες υποσχεσεις !!
Οτι λέμε τεκμαίρεται από τις επωνυμες περιπτωσεις συναδελφων σας ιατρων που ψαχνοντας όπως κι εσεις για ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων προκειμενου να ξεκινησουν ιατρικη ειδικοτητα στην Γερμανια, μας εμπιστευτηκαν και πέτυχαν !
Σταχυολογούμε ενδεικτικά 
Παναγιώτης Μουστόγιαννης... Ξεκινησε Μάρτιο 2011. Γενάρη 2012 έλαβε το Zertifikat B2 Goethe Institut  με ΑΡΙΣΤΑ και Μαιο 2012 έλαβε ΜΕ ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ το Zertifikat C1 του Goethe Institut και ξεκινησε ιατρικη ειδικοτητα ΑΜΕΣΑ στην Γερμανια, στο Braunschweig !!
Γιάννης Τουρνάς... Ξεκίνησε μαζί μας Απρίλιο του 2011 και έλαβε τον Γενάρη του 2012 με ΑΡΙΣΤΑ το Zertifikat B2 Goethe Institut και Μαιο του 2012 με ΑΡΙΣΤΑ το Zertifikat C1 και μάλιστα στην Γερμανία, όπου και ξεκινησε ΑΜΕΣΑ ειδικοτητα το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου. Χειρουργική στο Siegen !!
Γιάννης Τσαγκάς... Ξεκίνησε μαζί μας Νοέμβρη του 2011 και έλαβε στο Βερολίνο τον Οκτώβρη του επόμενου χρόνου κι αυτός με ΑΡΙΣΤΑ το Zertifikat C1 του Goethe Institut και ξεκίνησε ΑΜΕΣΑ το Νοεμβρη του ιδιου χρονου ιατρικη ειδικοτητα στο Βερολίνο στο Vivantes !!
Και για πολλούς, πολλούς ακόμη συναδέλφους σας μπορείτε να διαβάσετε στο κεντρικό μας ιστολόγιο ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Ειμαστε πάντοτε στη διάθεση σας να απαντήσουμε σε οποιαδηποτε απορία σας σχετικά με θεσεις και προυποθεσεις για ιατρικη ειδικοτητα στην Γερμανια, όπως επίσης και σε ότι αφορα τα ταχυρυθμα εντατικα μαθηματα Γερμανικων !!
Αρκει να επικοινωνησετε μαζί μας στο 
                lernendegr@yahoo.gr