Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ !!!

Απο πολλούς υποψήφιους σπουδαστές ακούμε συχνά την ερώτηση!

Θελω να μαθω γρηγορα και σωστα Γερμανικα ΑΛΛΑ ΔΕΝ έχω χρόνο για μελέτη στο σπίτι !!

Οι LernenDe έχουν και για αυτό την λύση !

Ειδικό πρόγραμμα για ταχυρυθμα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων μεσω SKYPE που ΔΕΝ απαιτουν ΟΥΤΕ ενα λεπτο μελετη στο σπίτι

ΜΟΝΟ όσοι ενδιαφερονται να αποκτήσουν το Zertifikat B2 ή το Zertifikat C1 του Goethe Insitut θα πρέπει ενα διμηνο ΠΡΙΝ τις εξετάσεις να ασχοληθούν λίγο στο σπιτι λυνοντας παρόμοια TEST με αυτά των εξετάσεων

Ειδάλλως ΟΛΗ η ΜΕΛΕΤΗ γίνεται μαζι με την Καθηγήτρια ή τιν Καθηγητή σας και εσείς απλά ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ μπορείτε να κάνετε μία γρήγορη ανάγνωση στο σπίτι !

Το πρόγραμμα αυτό είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να μαθει κανεις ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ και κυριως ΣΩΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ χωρίς να αφιερώσει ούτε ΜΙΑ ώρα μελέτης στο σπίτι !

Ασφαλώς διαρκεί περισσότερο διάστημα σε σχέση με τα άλλα μας προγράμματα που μέσα σε 2 με 4 μήνες σας οδηγούν από το ΜΗΔΕΝ στο Zertifikat B2 και σε 5 έως 8 μήνες σας οδηγούν από το ΜΗΔΕΝ στο Zertifikat C1 , τα οποία χρειάζονται αρκετή μελέτη κάθε ημέρα !

Πάντως η εμπειρία μας μας έχει διδάξει ότι ο ΣΥΝΕΠΗΣ σπουδαστής που ΔΕΝ χάνει μαθήματα και έχει διάθεση για μάθηση μπορεί σε ΛΙΓΟΤΕΡΟ χρόνο από όσο θα χρειαζόταν στα πολυμελή Φροντιστηριακά τμήματα να αποκτήσει τα παραπάνω διπλώματα ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗ στο σπίτι !

Και κυρίως με πολύ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ δίδακτρα που στο σύνολο τους είναι για τα ταχυρυθμα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων που σας προσφερουμε ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ με τα αντιστοιχα των Φροντιστηρίων !

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνηστε με την Γραμματεία μας στο  lernendegr@gmail.com

Τις εργάσιμες ημέρες καί ώρες  τα email απαντώνται σε λιγότερο από 12 ωρες. Παρακαλούμε να ελέγχετε ΚΑΙ τα spam σας