Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑΙ !!!

Επειδή είναι αρκετοί αυτοί οι οποίοι δεν επείγονται να μάθουν Γερμανικά και συνεπώς δεν θέλουν να πιεστούν, οι LernenDe δημιούργησαν και μία τέταρτη επιλογή με την οποία μπορεί κανείς σε 2 ακαδημαικά έτη δηλαδή σε 16 συνολικά μήνες να αποκτήσει το Zertifikat B2 του Goethe Indtitut κάνοντας μάθημα ΜΟΝΟ ΜΙΑ φορά την εβδομάδα για 3 διδακτικές ώρες !!

Έτσι με έναν απόλυτα ΧΑΛΑΡΟ ρυθμό, ΧΩΡΙΣ ιδιαίτερο κόπο και ΧΩΡΙΣ ιδιαίτερη μελέτη στο σπίτι, με την ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ δουλειά να γίνεται ΜΕΣΑ στην τάξη και μόνο με ένα μάθημα την εβδομάδα ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ και επιπροσθέτως με εξαιρετικά χαμηλά δίδακτρα που ΔΕΝ θα επιβαρύνουν τον οικογενειακό σας προγραμματισμό μπορείτε να μάθετε ΣΩΣΤΑ Γερμανικά !!!

Συγκεκριμένα ΜΟΝΟ με 170 το μήνα για ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ 1-1 μάθημα διά ζώσης ή μέσω SKYPE και ΜΟΝΟ με 115 ευρώ το μήνα ανά άτομο για κλειστά group ΔΥΟ σπουδαστών για ουσιαστικά ιδιαίτερο μάθημα διά ζώσης ή μέσω SKYPE αποκτάτε σε 16 μήνες δηλαδή σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο το Zertifikat B2 του Goethe Institut !!

Και προσοχή !!! Πάντα με ένα ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΕΛΙΚΤΟ και ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΟ πρόγραμμα ώστε να ταιριάζει στις σπουδαστικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις !!

Επιπλέον οι 16 μήνες μπορούν να επιμεριστούν σε δύο οκτάμηνα, δηλαδή σε δύο ακαδημαικά έτη, ή να συμπτυχθούν σε 16 συνεχείς μήνες φοίτησης ώστε να επιταχυνθεί η απόκτηση του Zertifikat B2 !!

Και το πιο σημαντικό με δίδακτρα που είναι κατά πολύ πιο οικονομικά από τα αντίστοιχα φροντιστηριακά δίδακτρα για τα ΠΟΛΥΜΕΛΗ τμήματα τους που γίνονται σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ήμέρες κι ώρες !!

Έτσι επιλέγοντας το τέταρτο αυτό πρόγραμμα των LernenDe έχετε ΟΛΑ τα πλεονέκτηματα του ιδιαίτερου μαθήματος σε ένα απόλυτα μεταβαλλόμενο κι ευέλικτο πρόγραμμα με δίδακτρα ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ από όσα θα δίνατε για τα ΠΟΛΥΜΕΛΗ τμήματα των εξειδικευμένων Φροντιστηρίων Γερμανικών !!!

Από τα μέσα Νοεμβρίου 2016 οπότε και ολοκληρώνονται οι εξετάσεις των πτυχίων του Goethe Institut θα υπάρξουν αρκετές διαθέσιμες ώρες στις καθηγήτριες και στους καθηγητές των LernenDe !!

Επωφεληθείτε λοιπόν την ευκαιρία να μάθετε ΣΩΣΤΑ και ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ σε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ διά ζώσης ή μέσω SKYPΕ με τα εξαιρετικά οικονομικά μας δίδακτρα !!

Και φυσικά μπορείτε αν επείγεστε να επιλέξετε κάποια από τα τρία ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ μας με τα ΝΕΑ ΜΕΙΩΜΕΝΑ μας ΔΙΔΑΚΤΡΑ που θα διαβάσετε αναλυτικά στον ακολουθο σύνδεσμο !!!

ΝΕΑ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ !!