Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

ΤΑ ΝΕΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ LERNEDE ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ZERTIFIKAT C1 TOY GOETHE INSTITUT ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ APPROBATION !!

Προφανώς θα έχετε πληροφορηθεί ότι ολοένα και περισσότερα Κρατίδια απαιτούν πλέον ως γλωσσική προυπόθεση το Zertifikat C1 του Goethe Institut αντι του Β2 !
Οι LernenDe έχουν εκπονήσει και θα ανακοινώνουν στο επόμενο δίμηνο μία σειρά από προγράμματα που οδηγούν σε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΟ στην απόκτηση του Zertifikat C1 του Goethe Institut !!
Και φυσικά μπορείτε να κάνετε κράτηση θέσεων για τα Φροντιστηριακά μας τμήματα ΑΠΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ στα οποία ΜΑΖΙ με την προετοιμασία σας για το Zertifikat C1 σας διδάσκουμε ΚΑΙ Ιατρική Ορολογία και μέσα από Test προσομοιωσης με "εξεταστές" συναδέλφους σας Ιατρούς, πρώην σπουδαστές μας, που εργάζονται απο δεκαετίας στην Γερμανία !
Να τονίσουμε ότι ήδη οι θέσεις για τα τμήματα που θα αρχίσουν Σεπτέμβριο,  και Νοέμβριο έχουν κλείσει.
Για όσους ενδιαφέρονται για τα δύο δεκαμελή  που θα ξεκινήσουν από Ιανουάριο 2018 και σε 6.5 μήνες και με 156 ώρες διδασκαλίας οδηγούν από το ΜΗΔΕΝ στο Zertifikat C1 ΚΑΙ στην επιτυχία στις εξετάσεις για Approbation των Ιατρικών Συλλόγων, πρέπει να κλέισουν ΕΓΚΑΙΡΑ θέση μιας και είναι λίγες διαθέσιμες, καταβάλλοντας σε άτοκες δόσεις με πιστωτικές κάρτες τα δίδακτρα.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΑΣή επικονωνήστε μαζί μας στο lernendegr@yahoo.gr